Miben és hogyan tudok segíteni

Az a helyzet, hogy jelenleg alkalmazottként dolgozom, és emellett nincs időm arra, hogy WordPress-es dolgokkal foglalkozzam.

Még 2017 nyarán összeírtam, hogy kiket ismerek, akik WP-vel foglalkoznak Magyarországon. Ezt bemásolom ide – mivel ez viszonylag régi lista és nem update-eltem azóta, ezért lehet, hogy van, aki már nem foglalkozik vele, és biztosan vannak újak is!

Tehát annyit tudok segíteni, hogy megírom, milyen (magyar) WP-szakértőket ismerek, vagy legalábbis hallottam róluk.
Van, aki foglalkozik tanácsadással is, és van, aki csak kurzust/közösséget ad. Mindenesetre kiindulásnak jó lehet a WP-s facebook csoportok mellett.

  • WPkurzus – https://wpkurzus.hu/ – WP online tanfolyamok vannak, alap használat, Divi, Sales oldal, többféle. Nem láttam a tanfolyamokat, de amennyit látok az egészből, szimpatikusak.
  • Csermák Szabolcs – https://www.webshield.hu/ – neki van WP védelmi szolgáltatása, ha ilyet keresel, őt ajánlom, védelemben abszolút profi.
  • Szűcs Ádám – http://wordpress.video.hu/ és https://olcsoweboldal.hu/ – az egyik „legrégebbi motoros” magyar WP-területen. Nekem nincs tapasztalatom a munkájáról, de amit látok belőle, az alapján jó lehet. Neki sok videója van, amikre elő lehet fizetni, foglalkozik honlapkészítéssel, és tanácsadással is.
  • Bikfalvi Móni – https://www.wp-suli.hu/ és https://www.pagonymedia.hu/ – Sokan lehet, hogy őt ismeritek legtöbben, neki is van tanfolyama, és tanácsadása is.
  • Szilágyi Balázs – http://honlaprafel.hu/ – Ő főleg SEO-val foglalkozik.
  • Erdélyi Norbert – https://netjet.hu/ – Ő inkább marketinges, mint WP-s, és így is áll hozzá a dolgokhoz. Van olyan cikke, amiből sokat tanultam, és van, amiben nem értek vele egyet.

Ők azok, akikkel akár már beszélgettem kicsit, és mindegyiküknek van erőssége és bizonyára kevésbé erős része is, de WP-vel foglalkoznak és az eddigi tapasztalataim és hallomásaim alapján korrektek.

Vannak még WP-vel (főleg WP honlapkészítés) foglalkozó honlapok, őket is felsorolom, mert sosem lehet tudni, hol találsz meg valamit, és attól, hogy nekem nem volt tapasztalatom velük, nem jelenti, hogy rosszak: https://wpszaki.hu/ , https://wpmaster.hu/ , http://wphonlap.hu/ , https://www.sikermarketing.hu/ , http://weboldalkeszitese.org/ . Ezeket az oldalakat láttam, mint WP-vel foglalkozó honlapok, de nem tudok sem pozitív, sem negatív tapasztalatot mondani.

Pin It on Pinterest

Share This